Licht & gevelreclame


- Lichtbakken & doosletters

- Reclameborden

- Freesletters

- Lichtlijnen

- Gevel styling 

Zorg dat ze je niet voorbijrijden

Een stijlvolle gevelreclame maakt je pand helemaal af en zorgt voor een goede eerste indruk. En het is er in allerlei vormen. Kies bijvoorbeeld voor doosletters of voor een traditionele lichtbak. Of voor het budgetvriendelijke doekframe,ook handig als tijdelijke reclame.

Wij denken mee

 

 

En het klinkt een beetje cliché, maar wat gevelreclame betreft

is eigenlijk alles mogelijk. Alleen je naam of logo, een grote afbeelding, ingetogen of lekker over-the-top. Als het maar bij je (bedrijf) past. Daarom kijken we eerst op je locatie naar de uitstraling en afmetingen en gaan daarna aan de slag met een ontwerp. 

Energiezuinige verlichting

Voor de verlichting maken we vooral gebruik van energiezuinige LED-verlichting. Houd je nou van die mooie old school neonletters, dan kan dat natuurlijk ook. We bekijken samen wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

 

Pak de gevel ook meteen aan

Wordt de nieuwe reclame de kers op de taart of de spreekwoordelijke vlag op een modderschuit? Een reclamebord kan nog zo mooi en fris zijn, op een gedateerde of fletse gevel bereikt het zijn doel niet. Met gevel restyling kun je hier snel iets aan doen. Gevel restyling (ook wel gevel renovatie genoemd) houdt in dat we met folie als het ware een nieuw laagje aanbrengen op de gevel, kozijnen en/of deuren. Het is sterk, duurzaam en zeer veelzijdig. Qua kleur en uitstraling is alles mogelijk. 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Onze diensten

- Ontwerp

- Print & druk

- Montage

- Specials

- Kleding

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

8.30 - 17.15 uur

Contact

Textielstraat 43

7483 PC Haaksbergen

Tel: 053-5729099
info@moire.nl

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Moire reclame & sign

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon