Chromaluxe


- High-end kwaliteitsdruk

- Kras bestendig

- Hitte bestendig

- Chemie bestendig

- Briljante kleuren

Specialist in sublimatie


Moire sublimeert foto's op aluminium fotopanelen van hoogwaardige kwaliteit. Door de combinatie van een unieke coating, excellent papier en een printer van hoge klasse worden foto’s perfect afgedrukt op aluminium. Bij sublimatie wordt de inkt bij een temperatuur van 195 º graden in de coating op het aluminium gebracht. Hierdoor is de foto onaantastbaar geworden voor water en vuur.
 

Sublimatie betekent letterlijk een faseovergang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase. Bij het bedrukken van de aluminium fotopanelen wordt speciale inkt gebruikt wat door verhitting een gasvormige toestand aanneemt. In deze toestand kan de inkt zicht hechten aan de speciale coating op de Chromaluxe panelen. Na het sublimeren van het fotopaneel neemt de inkt weer een vast toestand aan en is het verbonden aan het paneel. De inkt ligt dus niet op het paneel maar vormen een permanente hechting met het paneel.

Eigenschappen van Chromaluxe

Beeld zegt meer als 1000 woorden. Hieronder ziet u een video van Chromaluxe waar de eigeschappen getoond worden. Laat u overtuigen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Onze diensten

- Ontwerp

- Print & druk

- Montage

- Specials

- Kleding

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

8.30 - 17.15 uur

Contact

Textielstraat 43

7483 PC Haaksbergen

Tel: 053-5729099
info@moire.nl

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Moire reclame & sign

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon